Nieuwe ontwikkelingen

2 februari 2021

In deze bijzondere tijd waarin we leven, en de lange periodes dat we niet gewoon ons werk mogen uitoefenen, kunnen doen waar we goed in zijn, ben ik gaan nadenken, al in het voorjaar, wat ik dan wel zou kunnen doen!

Onlangs begonnen aan een cursus om online een programma te kunnen gaan maken. Daar komt wel heel wat bij kijken. Natuurlijk ben ik gewoon Shiatsu- en massage therapeut en coach, maar door de jaren heen heb ik ook zoveel studies erbij gedaan, en dingen geleerd, dat het fijn zou zijn deze kennis eens te kunnen delen. Maar dan de vraag: wat ga ik delen en hoe? idee├źn heb ik inmiddels wel, al is het nog niet helemaal gestructureerd. Een paar mogelijkheden zijn : oefeningen voor spiergroepen, een online cursus voor thuismassage, bijvoorbeeld rug, nek en schouder massage, Fascia (of bindweefsel) stretches. ( deze ben ik aan het ontwikkelen) verder informatie over leefstijl: voeding, beweging, mindfulness, meditatie, mind-set. Ondertussen volg ik ook een cursus cupping, een methode om de fascia goed los mee te maken. Over de fascia ga ik binnenkort wat meer informatie geven. om te beginnen heb ik 4 video’s gemaakt met oefeningen, die je thuis mee kunt oefenen, die inmiddels op You Tube staan:

Dit zijn de eerste 4 filmpjes. Er wordt gewerkt aan een vervolg. Inmiddels kun je de oefeningen blijven herhalen! Goed voor je spieren, conditie en je humeur! Een versie voor de buikspieren is ook gepland. Tot slot: blijf gezond en hou de moed erin!