Coaching en persoonlijke begeleiding

ria schot coachingWij leven dit leven om te leren en ervaringen op te doen. Om te groeien in ons Zelf, en steeds meer te worden wie we werkelijk Zijn.

Soms heb je ervaringen in je leven die gecompliceerd zijn en waarbij begeleiding en feedback best fijn zouden zijn.
Met als achtergrond verschillende NLP studies en trainingen en ook vooral eigen ervaring en ontwikkeling, kan ik je begeleiden in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

  • Coaching kan je o.a. helpen  te leren kijken naar je relatie(s), naar je overtuigingen, met pijn en moeilijkheden om te gaan, je grenzen te leren kennen en stellen,   kijken naar je angsten en fobieën (en wat wil je ermee?), wat wil je in je leven.. wat heb je nodig.. en vele andere vragen komen voorbij.
  • Ik kan je helpen meer JOU te zijn. Te zijn wie je werkelijk wilt zijn en in Essentie al bent! Al kon je er misschien nog niet helemaal bij..
  • De plek te vinden waar je het meest comfortabel bent met jezelf en de wereld om je heen.
  • Je doelen te vinden, je passies, en te gaan leven zoals je zou willen leven.
  • Waar ben je nu? Waar wil je heen? En… wie ben jij dan?
  • Wie zou jij zijn zonder je probleem? Hoe ziet jouw wereld er dan uit?

Een coaching sessie duurt ongeveer anderhalf uur, en is een gesprek over wat op dat moment aan het licht komt en aandacht vraagt.
Voor Persoonlijke Begeleiding is het niet perse nodig veel sessies te volgen, vaak zijn enkele sessies voldoende om iets in beweging te zetten.

Je bewust te worden van wat voorheen onbewust was. De verandering te maken.

– De steen in het water… en het water doet de rest! –

gong-2