Workshop Sirius Energie op donderdag 18 juni

30 april 2015

DSC_0008Workshop Sirius Energie op donderdag 18 juni in de praktijk in Buinen.
Gegeven door Bert van der Beek. Zie: www.directcentre.nl
Aanvang 19.30 -22.00 uur.
Kosten € 35,00

Dit is de methode waar ik sinds een aantal jaren mee werk in de praktijk. Het is een sterke, aardende en rust gevende energie. Je hebt er voor de rest van je leven plezier van als je het regelmatig toepast!

De Sirius Energie Methode SEM bestaat sinds 2012. De methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, van een zeer hoge trilling en kent toepassing zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand.

Ieder mens kan het in principe leren, onafhankelijk van aanleg of vooropleiding. De mens heeft de mogelijkheden al in zich.
De methode kan door iedere volwassene in één avond worden geleerd door het volgen van een Sirius-Sessie. Deze sessie heeft twee delen, namelijk de uitleg van de mogelijkheden en achtergronden en als tweede een energie-overdracht die er voor zorgt dat het bij de cursisten wordt geactiveerd.

De kosten zijn in Nederland € 35,- per persoon. Er zijn geen dure vervolg opleidingen, je leert alles in één sessie.

De sessie wordt gegeven door een bevoegd docent,
Door SEM zelf toe te passen zal men merken dat het echt mogelijk is. Regelmatig zullen mensen melding maken van verbetering van hun gezondheid of welbevinden. Daarnaast zijn er nog voldoende aardige extra toepassingen die in vele situaties kunnen helpen.

De energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

Opgave via info@riaschot.nl